Sivut

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Keittiösuunnitelmia vol.1

Meidän tarkoituksena on kilpailuttaa ja vertailla kaikki isommat ja pienemmätkin ostot. Rakentaminen alkaa vasta heinäkuussa, joten nyt on aikaa/kiinnostusta/voimia selvittää mistä saadaan edullisesti, mutta laadukkaasti. Keittiön suunnittelu ja kilpailuttaminen on ajankohtaista jo nyt, koska vielä voidaan vaikuttaa pohjaratkaisuun. Myös sähkö- ja LVI-suunnitelmien vuoksi keittiön ratkaisut olisi hyvä saada lyötyä lukkoon piakkoin.

Kilpailutamme Kuopion keittiövalmistajista ainakin seuraavat: Parma keittiöt, Puustelli, Isku keittiöt, PR-kaluste, Domus keittiöt, Keittiöjätti, Toivekeittiöt, Kodin puusepät, JR-kaluste ja RT-kaluste. Mielikuvat tulevasta keittiöstä on jo olemassa, mutta vaihtoehtoja otetaan vastaan. Alakaapistot tulisi kiiltävän valkoisena ja yläkaapit joko samanlaisina tai maitolasiovilla. Tasot tulisi todennäköisesti tammesta. Kaappityypeistä meitä miellyttää eniten leveät vetolaatikot. Yläkaapit tulisi kippikaappeina. Korkea ulosvedettävä rullakkokaappi tulisi kodinkoneiden viereen. Muuten kaappien suhteen ei ole tarkkoja suunnitelmia. Hanamalli ollaan jo valittu, Oraksen safira.

Keittiöideoita (eri keittiövalmistajien sivuilta). Alla olevista kuvista mikään ei ole juuri sellainen mikä halutaan, mutta jotain tuohon suuntaan.
Oraksen safira

Ei kommentteja: