Sivut

lauantai 10. syyskuuta 2011

Syyskuu ja paluu arkeen

Yläkerta alkaa muistuttaa jo kotia, mikä lisää rakennusintoa. Tällä hetkellä yläkerran seinät on jo valmiina ja työskentely on siirtynyt päätykolmioiden tekemiseen. Ikkunat, rappuset ja terassi ryhmittävät yläkertaa hyvin. Pieniä muutoksia tehtiin ikkunoihin, mutta muuten ollaan pysytty alkuperäisissä suunnitelmissa. Sähkörasioiden määrää ja paikkoja oli yhä hyvin hankala hahmottaa. Kävelinkin yläkerrassamme kuvitteellisesti imuroiden taloa :D Näin yritin hahmottaa riittääkö pistorasioiden määrä. Noh, varmaankaan kaikkea ei voikaan hahmottaa tässä vaiheessa ja todellisuudessa käytäntö näyttää toimivuuden.

Syyskuun alussa Jussi palasi takaisin päivätyönsä pariin, joten rakentaminen hidastuu. Onneksi ainakin syyskuun ensimmäinen viikko on ollut hyvin lämmin ja valoa riittää vielä iltamyöhään. Suunnitelmissa olisi saada aluskatto valmiiksi syyskuussa. Ainakin tällä hetkellä suunnitelmat ovat realistisia. Muutenkin olemme tyytyväisiä taloon ja tekemiimme ratkaisuihin. Talosta on todella tulossa meidän unelmien koti!

Pihan suunnittelu on pyörinyt välillä mielessä. Talon toinen sivu on tarkoitus täyttää luonnonkivillä ja sekaan laitettaisiin jotain kasvillisuutta. Kulku takapihalle tapahtuisi vain toiselta sivulta. Takapihalle laitamme jonkun verran nurmea, mutta muuten haluamme pitää pihan luonnonmukaisena. Tällä hetkellä pihalla on paljon mustikoita ja puolukoita mäntyjen seassa. Ainakin perheen pienimmäinen nauttii marjastamisesta :)



Syyskuun ekan viikon tunnelmat kuvina:






Ei kommentteja: