Sivut

lauantai 14. toukokuuta 2011

Hahmotelmia sisustuksista: Yläkerran makuuhuoneet

Jotain kummallista tapahtui kun jo kerran julkaisemani teksti olikin kadonnut sivuilta... Noh, nyt kirjoittelen samat asiat uudestaan.


Yläkertaan tulee kaksi makuuhuonetta. Alussa makuuhuoneita ei jaeta väliseinällä vaan huoneesta tulee iso lastenhuone, jossa mahtuu leikkimään ja pelaamaan. Tämäkin idea bongattiin Kuopion asuntomessuilta. Huoneen yksi sivu tulee täyteen vaatekaappeja, jotka myöhemmin voidaan jakaa kahteen makuuhuoneeseen. Tässä ratkaisussa on otettava huomioon se, että kaapit on jaettavissa. Esim. liukuovi-ratkaisu ei toimisi. Muuten huoneista tulee "perusmakkarit.


Lastenhuone on yksi sisustuksen suosikeista. Olenkin jo kerennyt suunnittelemaan vaikka mitä tähän huoneeseen. Ideoita on enemmän kuin huoneessa tilaa :) Nykyisessä lastenhuoneessamme sekoittuu vanhan ja uuden yhdistelmä. Sisustuselementteinä meillä on tällä hetkellä vanhat lastenrattaat, vanha ikkuna, pikku mökki (kiitos vaan Kaunis pieni elämä -blogin idealle) ja pajusta tehty vaatepuu (tämäkin bongattu sisustusblogista, minkä nimeä en valitettavasti laittanut talteen). Muuten huonetta koristaa valokuvat ja koriste-esineet.


Varmasti toteutukseen päätyvä idea on sukupuun maalaaminen seinälle. Sukupuuhun tulisi puutapit, joihin voisi kiinnittää perheenjäsenten ja lähisukulaisten nimet. Toinen idea jonka aion toteuttaa on lastenhuoneen vaatekaappien takalevyn maalaaminen/maalauttaminen jollain kirkkaalla värillä esim. keltainen tai vihreä. Selvitinkin yhden keittiösuunnittelupalaverin yhteydessä onko mahdollista tilata taustalevyä valmiiksi kirkkaalla värillä. Odotellaan vastausta ensi viikon palaveriin
Ihana tunnelma!

Yksityiskohtia


Vaatepuu (ei meidän)

Kuopion asuntomessuilta


Riikka

Ei kommentteja: