Sivut

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Lattiamateriaalit

Kesän asuntomessuilla yksi tavoite oli löytää hyvännäköisiä ratkaisuja lattiamateriaaleista. Nyt olemme päätyneet parkettiin sekä laattaan. Vielä on auki laitammeko laattaa koko alakertaan (makuuhuoneita lukuunottamatta). Yläkertaan laattaa tulee eteiseen ja keitiiöön.

Olohuoneen ja keittiön sisustus tulee olemaan hyvin vaalea, minkä vuoksi haluamme kontrastia tummalla lattialla. Messuilta bongasimme Villa White kohteen upean parketin. Parkettia valmistaa Timberwise Oy.


Messujen jälkeen sisustuslehtiä lukiessa kyseinen parketinvalmistaja on ollut muidenkin upeiden parkettien taustalla. Sattumaa sekin kun perhetuttavamme siirtyi jokin aika sitten Timberwisen tehtäviin. Parketti tulisi tammesta ja värisävynä Classic Walnut tai Handwash Choco.

Lattialaattoja ei olla vielä vertailtu sen tarkemmin. Tyyliltä laatat olisi (tumman)harmaan sävyisiä ja keskikokoisia neliönmuotoisia. Laatat tulisi mattapintaisina, koska kiiltoa on jo keittiönkaapeissa.


Pientä päänvaivaa on aiheuttanut keittiön ja olohuoneen rajakohta. Saareke jakaa keittiön ja olohuoneen, muttei ole keittiön väliseinän kanssa samassa linjassa. Myös eteisen osalta täytyy vielä miettiä miten ratkaisusta tulisi "huomaamattoman" näköinen eikä kynnyksiä muodostuisi.

1 kommentti:

Mervi kirjoitti...

Hei Riikka ja Jussi! Törmäsin blogiinne loppukesällä ja tunnistin teidän talonne kiviaidasta, jota usein ihailen omalle rakennukselle ajaessani. Meillä jo loppu häämöttää, mutta jään mielenkiinnolla seurailemaan hienon talonne valmistumista.