Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Ensimmäiset sisustusostokset uuteen kotiin


Pikku hiljaa talon valmistuminen konkretisoituu ja päästään sisustuspuuhiin tai ainakin niiden suunnittelemiseen. Viikonloppuna päätimme lopulliset valaisimien paikat yläkerran osalta. Olohuoneeseen on tulossa kolmen valaisimen "asetelma". Oikeiden pistokepaikkojen sijoittamisen vuoksi valaisimet täytyi hankkia jo tässä vaiheessa. Kuvia ei muistettu ottaa valaisimista tulevalla paikalla. Valaisimet asetellaan hieman lomittain ja melkein kiinni toisiinsa. Riisipaperivalaisimet ovat kooltaan 40cm ja 60cm. Härvan koko on varmaan hyvin lähelle tuota 60cm. Lampuiksi näihin ollaan valittu puhtaan valkoiset valot, 5000K. Varmaan kokeillaan vieläkin kylmempää sävyä, jotta valaisimet näyttävät lamppujenkin kanssa valkoisilta.



Kuvat lainattu Kodinterran sivuilta.

Seuraavat ostokset tulevat myös olohuoneeseen. Tv-tasoksi haluamme kiiltävän valkoisen ja hyvin simppelin näköisen pitkän ja matalan tason. Jyskissä on ollut tämänlainen taso jo pitkään myynnissä ja sellainen löytyy jo useamman ystävämme kotoa. Tämän viikon ajan ko.taso on tarjouksessa hintaan 100€.

Samaan sarjaan kuuluva lipasto löytää paikkansa joko eteisestä, työhuoneesta tai alakerran käytävästä. Sekin myös tarjouksessa 150€.

Ei kommentteja: