Sivut

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Olohuone

Olohuoneen osalta sisustussuunnitelmat alkaakin olla valmiina. Huoneessa on vinokatto. Olohuoneen ja keittiön rajalla on aiemmin esitelty takka. Ruokapöytä sijoittuu myös olohuoneen ja keittiön rajalle. Olohuoneeen seinät maalataan valkoiseksi ja lattiaan tulee suklaanruskea parketti.

Nämä löytyvät meiltä kotoa:

                                                     

Markslöjd, Ekenäs-lattiavalaisin




                                                          Nämä ovat ostoslistalla:

                   EKTORP 3:n istuttava sohva IKEA Helppo pitää puhtaana konepestävän irtopäällisen ansiosta.EKTORP Divaani IKEA Helppo pitää puhtaana konepestävän irtopäällisen ansiosta. Polyesterikuitutäytteinen selkätyyny antaa mukavan pehmeän tuen selälle.

                             
                              tumma vitriini esim. Pentikistä (kuva Villa Whitesta)


               Koodi-pellavalaskosverho, valkoinen  

3 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Meillä on tässä ihan naapurissanne valkoisia Linumin pellavakankaasta tehtyjä laskosverhoja. Identtisiä kuvasi kanssa. Eivät ole sopivia tähän uuteen talomme ja siksi käyttämättä. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit.

Riikka ja Jussi kirjoitti...

Minkä kokoisiin ikkunoihin teillä on ne verhot? Meidän oh:n ikkunat on 2x1600cm, 1x1800cm ja 1x800cm. Juuri tänään tein verhotarvikkeista ym listaa...

Mervi kirjoitti...

Vääränkokoiset ovat meidän verhomme teille. Meillä kaikki ovat L1300x K1900.

Ihaillen katselin myöhempien postauksien suunnitelmianne. Teille tulee kaunista. Erityisesti ihastuttaa tilankäytöllisesti ajateltuna tuo alakerran suuri walk in -vaatehuone. Arjen luxusta tosiaan.